Over Jelle Cleymans & Band

27 jan
Meulebeke - OC Vondel

Jelle Cleymans & Band

Feestconcert 100 jaar Davidsfonds Meulebeke!                                                                                                                                 

zaterdag 27 januari 2024 om 20:00 uur

Jelle Cleymans is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot één van de bekendste gezichten in het Vlaamse medialandschap. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij toch al een gevuld palmares. Op televisie zagen we hem al in Thuis, maar ook in de Kotmadam, Lili & Marleen, Flikken, Spoed en Spring.

Zijn artistieke bijdragen aan de musicals Daens, Kuifje, ’14-’18 en ’40-‘45 gingen niet onopgemerkt voorbij. Als Ketnetwrapper deed hij heel wat presentatie-ervaring op.

Vanaf 2006 begon Jelle ook op ander gebied zijn horizonten te verruimen. Na een samenwerking van meer dan 6 jaar, scheidden uiteindelijk de wegen tussen Jelle en Studio100. Na een fantastische periode was het tijd voor iets anders. 

Jelle blijft actief in tv, film en theater, maar toch wil Cleymans vooral muzikaal een andere weg inslaan. Hij had een gigantisch succes met soloplaten als “Naakt doe ik de afwas”, “Welk Ook en Hoeveel Tranen” en “Napoleon XXIII”. In 2022 bracht hij “Roubaix” uit.

Anno 2024 toert Jelle Cleymans terug solo, geruggensteund door een fantastische live band.  

In zijn eigen frivole stijl neemt songwriter Jelle Cleymans je samen met zijn vijfkoppige band mee op een muzikale roadtrip. Zet je schrap voor een verrassend optreden met een selectie van de allermooiste songs uit zijn vier soloplaten, aangevuld met meezingbare covers.

Jelle Cleymans website davidsfonds 2024


Prijzen

Ticket Prijs
Anderen € 30,00
Davidsfonds leden € 25,00
Davidsfondsleden met voordeelkaart Meulebeke € 20,00

Bestel hier uw tickets: