Over Festival: DIRE STRAITS (by Final Straits) & U2 (by U2be)

25 nov
Wingene - De Verrekijker

Festival: DIRE STRAITS (by Final Straits) & U2 (by U2be)

Dire Straits en U2 herleven deze avond dankzij tributebands Final Straits en U2be.                    Afterparty met DJ Skippy

zaterdag 25 november 2023 om 19:00 uur

Een organisatie van Davidsfondsafdelingen Zwevezele en Meulebeke:

FINAL STRAITS is een rasechte Dire Straits – Tribute Band. Een flinke uitdaging, want om Dire Straits tot leven te brengen is immers veel muzikaal vuur nodig.

De band bestaat uit vijf West-Vlaamse muzikanten die reeds in de loop der jaren hun sporen verdienden in diverse formaties. Ze gingen van start eind 2021 onder leiding van Geert Haek , de “Marc Knopfler “van dienst. Samen rekenen ze op hun meer dan 100 jaar ervaring die ze tijdens hun muzikale reis bijeen gesprokkeld hebben

finalstraits-voorondertekst

"U2be - The Belgian U2 Experience" is het voorbije decennium uitgegroeid tot één van de meest authentieke en gewaardeerde U2 Tribute Bands in Europa met internationale uitstraling.

De band is eind 2011 opgericht door gitarist Franky Aneca en bestaat uit semi-professionele muzikanten uit West- & Oost-Vlaanderen. De eerste concerten volgden in 2012 en ze hebben de voorbije 10 jaar een mooi “palmares” bijeen gespeeld in België, Nederland en Frankrijk.

Met veel oog voor detail hebben ze de typerende “wall of sound” ontrafeld en gereconstrueerd met de typische en zeer herkenbare klanken, het gebruik van samples/intro’s,… zoals gebracht door “U2” zelf. Daarnaast wordt ook de focus gelegd op het visuele aspect : looks & moves on stage, identieke instrumenten, video-animatie (synchroon met de muziek… een technisch hoogstandje!). Dit allemaal om de toeschouwers zoveel mogelijk te laten opgaan in de show.

u2be-voorondertekst

Prijzen

Ticket Prijs
Anderen € 23,00
Davidsfonds leden € 20,00

Bestel hier uw tickets: